Талдықорған агротехникалық колледжінің материалдық базасы
№1 Оқу корпусы
№2 Оқу корпусы
Оқу зертханалары Ветеринарлық клиника
Колледж акт залы
Кітапхана
Әдістемелік кабинет
Колледж мұражайы
Ақпараттық жүйелер кабинеті
Радиоэлектроника кабинеті
«Ет және ет өнімдері өндірісі» мамандығының оқу өндірістік цехы
«Нан пісіру, макарон және кондитерлік өндірісі» мамандығының оқу өндірістік цехы
Колледж анатомиялық мұражайы
«Сүт және сүт өнімдері өндірісі» мамандығының оқу өндірістік цехы
Ветеринарлық клиника
Электроника және схематехника негіздері, импульсті техника дәрісханасы
Байланыс құрылғыларын электрмен қоректендіру зертханасы
Байланыс құрылғыларын электрмен қоректендіру зертханасы
Спортзал
Стадион
Колледж жатақханасы Жатақхана демалыс орны
Жатақхана бөлмелері
Жатақханадағы оқу залы Жатақханадағы тренажер залы
Білікті мамандарды даярлаудың негізгі кезеңдерінің бірі өндірістік қызмет болып табылады, оның мақсаты мамандықтардағы кәсіби қызметтің барлық түрлерінің студенттерін кешенді игеру, жалпы және кәсіби құзыреттілікті қалыптастыру, сондай-ақ профильдегі студенттердің қажетті дағдылары мен практикалық тәжірибесін алу болып табылады.
Болашақ маманды сапалы дайындауға ықпал етеді